پیوندها انرزی های زیادی در پایداری پروتین دخیل هستند برای بررسی پایداری یک پروتئین لازم هست تا تمام عوامل را برسی کنیم یکی از پیوندهای مهم در پایداری ساختاری پروتئین قرار گرفتن آمینواسیدهای باردار مثبت لیزین و آرژنین در مقابل حلقه آمینواسیدهای آروماتیک تریپتوفان فنیل الانین تایروزین است .
برای جزیئیات بیشتر مقاله زیر رو مطالعه فرمائید
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10449714
Within a protein, cation-p interactions can occur between
the cationic sidechains of either lysine (Lys, K) or arginine
(Arg, R) and the aromatic sidechains of phenylalanine (Phe,
F), tyrosine (Tyr, Y) or tryptophan (Trp, W). Because histidine
can participate in cation-p interactions as either a cation
or as a p-system, depending on its protonation state, we do not
consider histidine in this study. We assume Lys and Arg are
.always protonated.
در تصویر زیر همچنین دونوع از پیوند پای دیده میشود
درباره این سایت